Vraag gratis onze kortingspas aan bij uw taxi chauffeur

Er is een mogelijkheid om nog voordeliger met ons te rijden. Dit kan namelijk door middel van onze speciale kortingspas! Met deze pas ontvangt u automatisch 10% korting op elke rit! Deze kortingpas vraagt u gratis en geheel vrijblijvend aan bij uw chauffeur.

Kortingspas

 

Taxi Modderkolk is nu ook te vinden op Facebook. Zijn wij al vrienden?

Taxi Modderkolk is ook actief op Facebook en Instagram. Hier vind u alle informatie over ons bedrijf. Daarnaast voeren we regelmatig speciale winacties uit!

Onze Facebookpagina Onze Instagrampagina

Duimpje

 

Vacinatie Taxi: U betaald bij ons geen wachttijd

Heeft u vervoer naar een priklocatie nodig voor een vaccinatie/boosterprik? Ook hier kunt u Taxi Modderkolk dan voor inschakelen. Onze chauffeur brengt u naar de gewenste priklocatie. Het maakt niet uit hoelang het duurt, onze chauffeurs zal op u wachten, om u later weer veilig naar huis te brengen.

Na een vacinatie hoort u een kwartier te blijven zitten om eventuele allergische reacties snel op te pakken. Taxi Modderkolk rekent hier GEEN extra wachttijd voor!

Vacinatie

 

U kunt ook een voordelige prijsafspraak maken

Taxi Modderkolk is een bedrijf dat bekend staat om zijn eerlijke en betaalbare prijzen. Dit bedrijf begrijpt dat het vinden van een betrouwbare en betaalbare taxi niet altijd gemakkelijk is, vooral als u op zoek bent naar een taxi die u veilig naar uw bestemming brengt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hoge tarieven.

Naast de eerlijke en betaalbare tarieven die Taxi Modderkolk hanteert, biedt het bedrijf ook de mogelijkheid om vooraf een prijsafspraak te maken. Dit betekent dat u van tevoren precies weet hoeveel uw rit gaat kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Het vooraf afspreken van de prijs is vooral handig als u een lange rit moet maken, zoals naar de luchthaven of een andere stad. Met een prijsafspraak weet u precies wat u kunt verwachten en hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele extra kosten.

Bovendien kunt u bij Taxi Modderkolk altijd rekenen op een uitstekende service. Het bedrijf is toegewijd aan het bieden van de hoogste kwaliteit diensten aan al zijn klanten. Of u nu een korte rit maakt of een lange rit naar een andere stad, u kunt er zeker van zijn dat u de beste service krijgt.