Dit zijn voor nu de coronamaatregelen

Op dit moment zijn er geen coronamaatregelen in de taxibranch, wat een goede zaak is. Het betekent dat mensen weer kunnen genieten van het leven zoals het was vóór de pandemie. Geen beperkingen van de bewegingsvrijheid en geen zorgen over het virus. Het is een verademing om te weten dat het leven weer terugkeert naar een zekere mate van normaliteit.

Ondanks het feit dat er momenteel geen coronamaatregelen zijn, kan dit in de toekomst veranderen afhankelijk van de situatie. Het is daarom belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en om de richtlijnen van de lokale autoriteiten te volgen. We zullen u op de hoogte houden van eventuele wijzigingen via onze website en andere communicatiekanalen.

Mondkapje

Vaccinatie taxi: Bij ons betaald u geen wachttijd

Bent u op zoek naar vervoer naar een priklocatie voor uw vaccinatie of boosterprik? Geen zorgen, Taxi Modderkolk staat voor u klaar! Onze ervaren chauffeurs brengen u veilig en comfortabel naar de gewenste locatie, en wachten geduldig terwijl u de prik ontvangt. Of het nu kort of lang duurt, onze chauffeurs blijven ter plaatse om u later veilig naar huis te brengen.

Bij Taxi Modderkolk zetten we ons in voor de gezondheid en veiligheid van onze klanten. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en volgen strikte hygiëneprotocollen om ervoor te zorgen dat uw rit zo veilig mogelijk verloopt. Bovendien hebben we hierbij een actie bedacht: Zo hoeft u bij Taxi Modderkolk geen wachttijd te betalen!