Mail ons

Bel ons
Bekijk onze bedrijfsvideo
Bekijk onze Googlepagina
 

 

 

 

Personenvervoer

Personenvervoer

Dagelijks rijden onze taxi's over de Apeldoornse wegen. Heeft u ze al zien rijden? We rijden in donkere Mercedessen met geel daklicht. Tevens is het ook mogelijk om zonder daklicht te rijden.

Veiligheid staat bij ons voorop. We doen er werkelijk alles aan om de veiligheid te waarborgen. Zo worden onze wagens dagelijks gecontroleerd op schades en eventuele mankementen. Met regelmaat worden ze nagekeken bij Garage Pul in Ermelo, die onze wagens ook in onderhoud heeft. We besparen dan ook nergens op, wat inhoud dat onze taxi's in werkelijke topstaat verkeren!

Groepsvervoer

Groepsvervoer

We zagen de vraag naar busjes constant stijgen. Het bleek dat er nauwelijks Apeldoornse taxibedrijven zijn die groepsvervoer met busjes aanbieden. Daarom hebben we besloten ons wagenpark aan te vullen met een Mercedes Sprinter.

Toch liever in een luxe personenauto gereden worden? Ook dit is bij Taxi Modderkolk zeker een mogelijkheid. Zo kunnen we meerdere taxi's inzetten voor het groepsvervoer. Het is maar net wat u wilt.

Luchthaven

Airportvervoer

Met vakantie gaan levert vaak veel stress en paniek op. Laat ons een deel van uw zorgen wegnemen door u veilig en snel naar de luchthaven te rijden. Daar waar veel taxibedrijven hun luchthavenvervoer conbineren, besteld u uw taxi bij ons alleen voor uzelf en uw reisgenoten.

Taxi Modderkolk hanteert speciale airporttarieven. Zo ontvangt u bij ons ruim 30% korting op een rit van Apeldoorn naar Schiphol. Naar een andere luchthaven? Ook voor andere luchthavens hanteren we ruime kortingen. Zie hieronder onze scherpe airporttarieven.

Chauffeursdiensten

Chauffeursdiensten

Bij taxi Modderkolk kunt u ook enkel een chauffeur huren. Zo kan onze gediplomeerde chauffeur u in uw eigen auto naar elke gewenste bestemming rijden. Zoals u van ons gewend bent gebeurt dit comfortabel, snel en efficient. Het is ook mogelijk om voor langere periodes een prive-chauffeur van ons in te huren.

Kunt u, om wat voor reden dan ook, niet zelf naar huis rijden? Voor dit soort situaties kunt u ook een dubbele chauffeur bij ons inhuren. Zo komen we met een taxi en twee chauffeurs u ophalen. De ene chauffeur brengt u naar huis en de andere chauffeur rijdt met uw eigen voortuig mee. Onze chauffeurs zijn in het bezit van alle rijbewijzen.

Directievervoer

Directievervoer

Professionaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en discretie staan bij ons hoog in het vaandel. Hetzelfde geldt voor onze speciale VIP auto. Onze VIP auto is, net als ons hele wagenpark, van het merk Mercedes en is van alle gemakken voorzien. Denk aan een goede airco, lederen bekleding en beschikt deze wagen over een Avantgardepakket. Zoals u van ons gewend bent zitten onze wagens niet vol geplakt met allerlei stickers maar onze directieauto's zijn ook niet voorzien van een taxibord.

Heeft u een afspraak met een zakenrelatie uit het buitenland? Maak een goede indruk en laat onze chauffeur uw zakenrelatie bij de luchthaven ontvangen en met onze VIP auto in stijl vervoeren. Onze directie-chauffeurs zijn uiteraard in het bezit van alle nodige diploma's en hebben meerdere rijvaardigheidstrainingen doorlopen.

Koeriersdiensten

Koeriersdiensten

We zijn gespecialiseerd in het vervoeren van brieven en pakketjes. Met onze lage tarieven blijven we iedereen verbazen. De kwaliteit van levering word er echter niet minder op. Werkelijk alles is mogelijk bij ons! Of het nou gaat om een belangrijke brief of meerdere pakketjes, met veel of geen tussenstops. Taxi Modderkolk brengt uw pakketjes veilig en snel naar hun eindbestemming.

Voor mensen die (tijdelijk) niet mobiel genoeg zijn, te druk zijn of simpelweg geen zin hebben om boodschappen te doen. Bieden we met onze speciale 'Boodschappendienst' uitkomst. Stuur ons uw boodschappenlijstje en we zorgen ervoor dat onze bezorger op elk gewenst adres en tijdstip met uw boodschappen voor de deur staan.

Bij de apenheul

Ouderenvervoer

Moet u onverhoopt naar een ziekenhuis, zorginstelling of verpleeghuis of heeft u vervoer nodig naar een winkelcentrum voor een boodschap of wilt u gewoon naar familie, vrienden of kennissen. Taxi Modderkolk brengt u geheel verzorgd naar uw gewenste bestemming.

Onze behulpzame chauffeurs halen u op het gewenste tijdstip op. Uiteraard helpen ze u met in- en uitstappen en zorgt onze chauffeur voor uw bagage. U kunt gerust uw rollator meenemen, deze past gemakkelijk in onze kofferbak. U word zorgeloos naar uw gewenste bestemming gebracht. Onze chauffeur kan, indien gewenst, ook wachten tot u weer terug naar huis wilt.

Taxi bij 't Loo

Zakelijkvervoer

Mocht u een werknemer in dienst hebben die tijdelijk, om wat voor reden dan ook, niet zelfstandig naar uw bedrijf kan komen. Dan kunt u gebruik maken van onze speciale dienst voor bedrijven.

Een bekwaamde chauffeur haalt uw werknemer thuis op en begeleid hem waar nodig is. We zorgen ervoor dat hij/zijr op tijd bij uw bedrijf aankomt.

Tevens is het ook mogelijk om bij ons op rekening te rijden. U ontvangt dan maandelijk een factuur met daarin alle gereden ritten van afgelopen maand. Zo houd u alles overzichtelijk en kunt u maandelijks uw factuur betalen.

Ziekenvervoer

Ziekenvervoer

Moet u onverhoopt voor behandeling naar een ziekenhuis of instelling? Dan bent u bij Taxi Modderkolk aan het juiste adres. Zo hebben we ruim 20 jaar ervaring met het (zittend) ziekenvervoer, Hebben we auto's en rolstoelbussen tot onze beschikking én zijn onze chauffeurs in het bezig van het Rolstoel ABC-diploma, EHBO diploma, alsmede levensreddend handelen. Zo weten onze chauffeurs in elke situaties juist te handelen.

Het kan zelfs zo zijn dat uw zorgverzekering uw rekening gedeeltelijk of in zijn geheel vergoed.

Mocht u zich afvragen of uw taxirit vergoed wordt, kunt u ons ook altijd bellen of mailen. Wij helpen u graag verder.