Personenvervoer

Personenvervoer

 

De taxi's van Taxi Modderkolk doorkruisen dagelijks de wegen van Apeldoorn en zelfs ver daarbuiten. Als toonaangevend bedrijf in personenvervoer leggen wij de nadruk op moderniteit en duurzaamheid. Met een jong wagenpark, aangedreven door milieuvriendelijke biodiesel en inclusief elektrische voertuigen, bieden wij een diverse mobiliteitsoplossing zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Onze ervaren chauffeurs staan garant voor comfortabele en stipte ritten, waarbij wij eerlijke tarieven hanteren. Bij Taxi Modderkolk geloven we in zakelijk personenvervoer dat voldoet aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Kies voor Modderkolk en ervaar efficiënt en milieubewust personenvervoer, zowel binnen als buiten Apeldoorn.

Groepsvervoer

Groepsvervoer

 

Taxi Modderkolk staat garant voor comfortabel en efficiënt groepsvervoer. Onze Mercedes Sprinter, een waardevolle aanvulling op ons moderne wagenpark, biedt ruimte en luxe voor groepen die gezamenlijk willen reizen. Of het nu gaat om zakelijke bijeenkomsten, uitstapjes met vrienden of familie, wij verzorgen een plezierige reiservaring met onze groepsvervoerdiensten.

Voor diegenen die niet de voorkeur geven aan busjes voor groepsvervoer, heeft Taxi Modderkolk ook meerdere luxe personenauto's beschikbaar. Deze auto's bieden een verfijnde en comfortabele rit, waarbij stijl en klasse samenkomen. Ongeacht de gelegenheid, wij streven naar flexibiliteit en kwaliteit in ons groepsvervoer, afgestemd op de wensen en tevredenheid van onze klanten.

Luchthaven

Airportvervoer

 

Het plannen van een vakantie kan vaak gepaard gaan met veel stress en paniek. Laat ons een deel van die zorgen wegnemen door u veilig en snel naar de luchthaven te vervoeren. Bij Taxi Modderkolk kunt u een exclusieve taxi reserveren die alleen bestemd is voor u en uw reisgenoten, in tegenstelling tot veel andere taxibedrijven die luchthavenvervoer combineren met andere passagiers.

Daarnaast hanteert Taxi Modderkolk speciale airporttarieven, waarmee u kunt profiteren van aantrekkelijke kortingen tot wel 30% op ritten van Apeldoorn naar Schiphol. Zo brengen wij u en uw medepassagiers van Apeldoorn naar Schiphol vanaf 200 euro. Voor de andere luchthavens zijn eveneens mooie kortingen beschikbaar; deze vindt u hier.

Ziekenververvoer

Ziekenvervoer

 

Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector, bieden wij zorgzaam ziekenvervoer aan. Onze uitgebreide service omvat zowel personenauto's als rolstoelbussen, waardoor we aan diverse mobiliteitsbehoeften kunnen voldoen. Onze chauffeurs beschikken over het Rolstoel ABC-diploma, een EHBO-diploma en zijn bekwaam in levensreddend handelen, wat een extra geruststelling biedt voor passagiers met specifieke medische vereisten.

Of het nu gaat om reguliere ziekenhuisafspraken, verplaatsingen naar zorginstellingen of andere medische bestemmingen, Taxi Modderkolk staat klaar om comfortabel en veilig te assisteren. Voor professioneel en attent ziekenvervoer kunt u vertrouwen op Taxi Modderkolk.

Directievervoer

Directievervoer

 

Onze directieauto's zijn voorzien van alle gemakken, zoals een goede airco, lederen bekleding en een Avantgardepakket, waardoor we streven naar comfort en luxe voor onze gewaardeerde klanten. Bij ons staat professionaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en discretie hoog in het vaandel.

Onze speciale VIP-auto's zijn ideaal voor het vervoeren van zakenrelaties, waarbij onze chauffeurs uw gasten stijlvol kunnen ontvangen bij de luchthaven. Onze directiechauffeurs zijn gekwalificeerd met alle benodigde diploma's en hebben uitgebreide rijvaardigheidstrainingen ondergaan. Bij Taxi Modderkolk streven we ernaar om een uitmuntende ervaring te bieden met ons directie VIP-vervoer, waarbij we de verwachtingen van comfort en service overtreffen.

Hotelservice

Hotelservice

 

Of u nu een zakenreiziger bent die in stijl naar zijn hotel wil worden vervoerd, een toerist die comfortabel van de luchthaven naar de accommodatie wil reizen, of een gast die een naadloze en aangename vervoerservaring van en naar het hotel waardeert, Taxi Modderkolk staat garant voor een plezierige en ontspannen rit. Onze ervaren chauffeurs zorgen voor een warm welkom en dragen bij aan een comfortabele start van uw verblijf.

Met onze Hotelservice, waarbij wij nauw samenwerken met gerenommeerde hotels zoals de Cantharel, kunt u rekenen op punctualiteit, comfort en luxe. Of het nu gaat om zakelijk verblijf, toeristische uitstapjes of evenementen, Taxi Modderkolk zorgt voor een naadloze en aangename vervoerservaring van en naar het hotel.

Leerlingen

Leerlingenvervoer

 

Taxi Modderkolk verzorgt betrouwbaar en veilig leerlingenvervoer, waarbij we speciale aandacht besteden aan het welzijn en de veiligheid van de leerlingen. In samenwerking met Willems de Koning, streven we ernaar om een zorgeloze en comfortabele reiservaring te bieden voor scholieren van en naar hun school.

Ons toegewijde team van chauffeurs beschikt over de nodige certificeringen en zorgt ervoor dat de leerlingen op tijd en op een verantwoorde manier op hun bestemming aankomen. Taxi Modderkolk zet zich in om hoogwaardig leerlingenvervoer te leveren, waarbij kwaliteit, veiligheid en stiptheid voorop staan. Wij streven ernaar om ouders en scholen gemoedsrust te bieden, wetende dat het vervoer van hun kinderen in betrouwbare handen is.

Chauffeursdiensten

Zakelijkvervoer

 

Indien u een werknemer in dienst heeft die tijdelijk, om welke reden dan ook, niet zelfstandig naar uw bedrijf kan komen, biedt Taxi Modderkolk een speciale dienst voor bedrijven. Onze bekwame chauffeur haalt uw werknemer thuis op en begeleidt hem/haar indien nodig, zodat hij/zij op tijd bij uw bedrijf arriveert. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat uw werknemers de nodige ondersteuning krijgen om efficiënt te kunnen werken, zelfs in uitdagende situaties.

Daarnaast biedt Taxi Modderkolk ook de mogelijkheid om op rekening te rijden. Dit betekent dat u maandelijks een overzichtelijke factuur ontvangt met alle gereden ritten van de afgelopen maand. Dit stelt u in staat om gemakkelijk het overzicht te behouden en uw factuur maandelijks te voldoen.

Bruiloft

Trouwvervoer

 

Taxi Modderkolk maakt uw trouwdag extra bijzonder met ons exclusieve trouwvervoer. Voor het trouwvervoer beschikken wij over jonge Mercedessen, die een stijlvolle aanvulling vormen op uw speciale dag. Onze ervaren chauffeurs, altijd representatief gekleed, zorgen voor een professionele en attente service, waardoor u zich kunt ontspannen en genieten van een zorgeloze rit naar uw trouwlocatie.

Met oog voor detail en kwaliteit bieden wij trouwvervoer dat perfect past bij uw wensen. Of u nu op zoek bent naar een schitterende entree voor het bruidspaar, het bruidsgezelschap of uw gasten. Laat ons de logistiek van uw trouwdag verzorgen, zodat u zich volledig kunt richten op het vieren van de mooiste momenten van uw leven.

Shauffeur

Chauffeursdiensten

 

Bij Taxi Modderkolk kunt u ook alleen een chauffeur inhuren. Onze ervaren en gediplomeerde chauffeurs kunnen u naar elke gewenste bestemming rijden in uw eigen auto. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat uw rit comfortabel, snel en efficiënt verloopt. Ze zijn goed getraind en beschikken over uitgebreide kennis van het wegennet, waardoor ze u probleemloos naar uw bestemming kunnen brengen.

U kunt ook gebruik maken van onze dubbele chauffeursservice. We sturen een taxi met twee chauffeurs naar uw locatie. Eén chauffeur brengt u veilig naar huis in de taxi, terwijl de andere chauffeur met uw eigen auto meerijdt. Op die manier bent u verzekerd van een comfortabele en veilige terugreis, ongeacht de omstandigheden.

Mercedes Citan

Koeriersdiensten

 

Voor snelle en betrouwbare koeriersdiensten bent u bij Taxi Modderkolk aan het juiste adres. Met ons uitgebreide wagenpark, waaronder de efficiënte Mercedes Citan, staan wij garant voor een vlotte bezorging van uw pakketten en documenten. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat uw zendingen veilig en op tijd op de gewenste bestemming aankomen.

Of het nu gaat om spoedleveringen, zakelijke documenten of pakketten van verschillende formaten, Taxi Modderkolk biedt flexibele oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Wij begrijpen het belang van een snelle en secure levering, en daarom kunt u vertrouwen op onze professionele koeriersdiensten voor een efficiënte afhandeling van al uw verzendingen.

Ouderenvervoer

Ouderenvervoer

 

Indien u onverhoopt naar een ziekenhuis, zorginstelling of verpleeghuis moet, of wanneer u vervoer nodig heeft naar een winkelcentrum voor boodschappen, of gewoonweg naar familie, vrienden of kennissen wilt gaan, dan staat Taxi Modderkolk voor u klaar om u geheel verzorgd naar uw gewenste bestemming te brengen.

Onze behulpzame chauffeurs zullen u op het afgesproken tijdstip ophalen en assisteren bij het in- en uitstappen, evenals bij het dragen van uw bagage. U kunt gerust uw rollator meenemen, deze past moeiteloos in de kofferbak van onze taxi's. Met Taxi Modderkolk hoeft u zich geen zorgen te maken. Indien gewenst kan uw chauffeur zelfs op u wachten om u later weer veilig terug naar huis te brengen.