Personenvervoer

Personenvervoer

De taxi's van Taxi Modderkolk doorkruisen dagelijks de wegen van Apeldoorn en zelfs ver daarbuiten. Onze voertuigen zijn stijlvolle Mercedessen, voorzien van een elegant daklicht waarop onze naam wordt weergegeven. Bovendien bieden wij ook de mogelijkheid om zonder daklicht te rijden.

Bij Modderkolk staat veiligheid altijd voorop. Wij nemen alle nodige maatregelen om deze te waarborgen, door onze auto's dagelijks grondig te inspecteren op schade en mankementen. Bovendien worden ze regelmatig vakkundig onderhouden bij de gerenommeerde Garage Pul in Ermelo. Modderkolk bezuinigt op geen enkel aspect, waardoor de taxi's van Taxi Modderkolk altijd in uitmuntende staat verkeren.

Groepsvervoer

Groepsvervoer

Wij hebben vastgesteld dat er slechts een beperkt aantal taxibedrijven in de regio zijn die groepsvervoer met busjes aanbieden. Met het oog op het vervullen van deze vraag heeft Taxi Modderkolk zijn wagenpark aangevuld met een Mercedes Sprinter. De toevoeging van de Mercedes Sprinter aan het wagenpark biedt een efficiënte en comfortabele oplossing voor het groepsvervoer. Met voldoende ruimte en zitplaatsen kunnen groepen nu gemakkelijk en stijlvol samen reizen.

Toch begrijpt Taxi Modderkolk dat niet iedereen de voorkeur geeft aan busjes voor groepsvervoer. Daarom blijft het bedrijf ook meerdere luxe personenauto's beschikbaar hebben die geschikt zijn voor groepsvervoer. Deze auto's bieden een verfijnde en comfortabele rit, waarbij stijl en klasse samenkomen.

Luchthaven

Airportvervoer

Het plannen van een vakantie kan vaak gepaard gaan met veel stress en paniek. Gelukkig kan Modderkolk een deel van die zorgen wegnemen door u veilig en snel naar de luchthaven te vervoeren. Bij Taxi Modderkolk kunt u namelijk een taxi reserveren die exclusief bestemd is voor u en uw reisgenoten, terwijl veel andere taxibedrijven hun luchthavenvervoer combineren met andere passagiers.

Bovendien hanteert Taxi Modderkolk speciale airporttarieven, waarmee u kunt profiteren van een aantrekkelijke korting van maar liefst 30% op een rit van Apeldoorn naar Schiphol. Ook voor andere luchthavens zijn er mooie kortingen beschikbaar, zodat u optimaal kunt genieten van betaalbaar en betrouwbaar vervoer naar uw vakantiebestemming.

Chauffeursdiensten

Chauffeursdiensten

Bij Taxi Modderkolk kunt u ook alleen een chauffeur inhuren. Onze ervaren en gediplomeerde chauffeurs kunnen u naar elke gewenste bestemming rijden in uw eigen auto. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat uw rit comfortabel, snel en efficiënt verloopt. Ze zijn goed getraind en beschikken over uitgebreide kennis van het wegennet, waardoor ze u probleemloos naar uw bestemming kunnen brengen.

U kunt ook gebruik maken van onze dubbele chauffeursservice. We sturen een taxi met twee chauffeurs naar uw locatie. Eén chauffeur brengt u veilig naar huis in de taxi, terwijl de andere chauffeur met uw eigen auto meerijdt. Op die manier bent u verzekerd van een comfortabele en veilige terugreis, ongeacht de omstandigheden.

Directievervoer

Directievervoer

Bij Taxi Modderkolk staan professionaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en discretie hoog in het vaandel. Onze speciale VIP-auto is van het merk Mercedes en is van alle gemakken voorzien, zoals een goede airco, lederen bekleding en een Avantgardepakket. Zoals u van Modderkolk gewend bent, zitten onze taxi's niet vol geplakt met allerlei stickers, maar onze directieauto's zijn ook niet voorzien van een taxibord.

Maak een goede indruk op uw zakenrelatie uit het buitenland door onze chauffeur uw zakenrelatie bij de luchthaven te laten ontvangen en met onze VIP-auto in stijl te vervoeren. De directie-chauffeurs van Modderkolk zijn in het bezit van alle nodige diploma's en hebben meerdere rijvaardigheidstrainingen doorlopen.

Koeriersdiensten

Koeriersdiensten

Taxi Modderkolk excelleert in het vervoeren van brieven en pakketjes. Onze verrassend lage tarieven blijven iedereen verbazen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de bezorging. Bij Modderkolk is werkelijk alles mogelijk, of het nu gaat om het bezorgen van een belangrijke brief of het afleveren van meerdere pakketjes, met minimale tussenstops of juist meerdere bestemmingen.

Voor diegenen die (tijdelijk) beperkt zijn in mobiliteit, te druk zijn of simpelweg geen zin hebben om boodschappen te doen, biedt Modderkolk een uitkomst met zijn speciale 'Boodschappendienst'. U kunt uw boodschappenlijstje naar ons sturen en Modderkolk zorgt ervoor dat onze bezorger op elk gewenst adres én tijdstip met uw boodschappen voor de deur staat.

Bij de apenheul

Ouderenvervoer

Indien u onverhoopt naar een ziekenhuis, zorginstelling of verpleeghuis moet, of wanneer u vervoer nodig heeft naar een winkelcentrum voor boodschappen, of gewoonweg naar familie, vrienden of kennissen wilt gaan, dan staat Taxi Modderkolk voor u klaar om u geheel verzorgd naar uw gewenste bestemming te brengen.

Onze behulpzame chauffeurs zullen u op het afgesproken tijdstip ophalen en assisteren bij het in- en uitstappen, evenals bij het dragen van uw bagage. U kunt gerust uw rollator meenemen, deze past moeiteloos in de kofferbak van onze taxi's. Met Taxi Modderkolk hoeft u zich geen zorgen te maken.

Indien gewenst kan uw chauffeur zelfs op u wachten en u veilig terug naar huis brengen.

Taxi bij 't Loo

Zakelijkvervoer

Indien u een werknemer in dienst heeft die tijdelijk, om welke reden dan ook, niet zelfstandig naar uw bedrijf kan komen, biedt Taxi Modderkolk een speciale dienst voor bedrijven. Onze bekwame chauffeur haalt uw werknemer thuis op en begeleidt hem/haar indien nodig, zodat hij/zij op tijd bij uw bedrijf arriveert. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat uw werknemers de nodige ondersteuning krijgen om efficiënt te kunnen werken, zelfs in uitdagende situaties.

Daarnaast biedt Taxi Modderkolk ook de mogelijkheid om op rekening te rijden. Dit betekent dat u maandelijks een overzichtelijke factuur ontvangt met alle gereden ritten van de afgelopen maand. Dit stelt u in staat om gemakkelijk het overzicht te behouden en uw factuur maandelijks te voldoen.

Ziekenvervoer

Ziekenvervoer

Voor ziekenvervoer kunt u vertrouwen op Taxi Modderkolk. Met meer dan 20 jaar ervaring in deze sector, bieden wij een uitgebreide service voor ziekenvervoer met zowel auto's als rolstoelbussen. Onze chauffeurs zijn speciaal opgeleid en beschikken over het Rolstoel ABC-diploma, een EHBO-diploma en zijn bekwaam in levensreddend handelen. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om betrouwbaar en zorgzaam vervoer te bieden aan mensen die medische ondersteuning nodig hebben.

Bovendien is het goed om te weten dat uw zorgverzekering mogelijk (gedeeltelijk) de kosten van uw taxirit kan vergoeden. Als u twijfelt of uw rit in aanmerking komt voor vergoeding, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn dagelijks bereikbaar via 055 23 404 04.