Mail ons

Bel ons
Bekijk onze bedrijfsvideo
Bekijk onze Googlepagina

 

 

 

 

Laat u in stijl vervoeren

Professionaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en discretie staan bij ons hoog in het vaandel. Hetzelfde geldt voor onze speciale VIP auto. Onze VIP auto is, net als ons hele wagenpark, van het merk Mercedes en is van alle gemakken voorzien. Denk aan een goede airco, lederen bekleding en beschikt deze wagen over een Avantgardepakket. Zoals u van ons gewend bent zitten onze wagens niet vol geplakt met allerlei stickers maar onze directieauto's zijn ook niet voorzien van een taxibord.

U huurt een van onze luxe auto's met priv├ęchauffeur. Hij/zij rijdt u veilig naar elke gewenste bestemming. Tijdens de rit kunt u gebruik maken van onze gratis WIFI zodat u ongestoord uw voorbereidingen kunt treffen. Taxi Modderkolk heeft ruime ervaring met het vervoeren van managers, directeuren en zakenmensen.

Het is bij ons ook mogelijk om vaste prijsafspraken te maken. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Directievervoer en taxi.


De eerste indruk is het belangrijkst

Heeft u een afspraak met een zakenrelatie uit het buitenland? Maak een goede indruk en laat onze chauffeur uw zakenrelatie bij de luchthaven ontvangen en met onze VIP auto in stijl vervoeren. Onze directie-chauffeurs zijn uiteraard in het bezit van alle nodige diploma's en hebben meerdere rijvaardigheidstrainingen doorlopen. Tevens zijn onze directie chauffeurs in het bezit van CVV-D1. Dit is een speciaal certificaat speciaal voor het directievervoer. Mede hierdoor kunnen onze chauffeurs zich op iedere situatie aanpassen.

Welkom

Overige Diensten

Uw kunt onze VIP auto's ook inzetten voor trouwvervoer, rouwvervoer en gala's. Voor meer informatie kunt u ons altijd en geheel vrijblijvend bellen. We zijn dagelijks bereikbaar via 055 - 23 40 404.