Hoe gaat het met Taxi Modderkolk, drie jaar na oprichting?

Juni 2023 is een mijlpaal voor Taxi Modderkolk: het bedrijf bestaat dan alweer drie jaar. Ondanks de moeilijke start tijdens de coronacrisis is het bedrijf in korte tijd uitgegroeid tot een gezond en stabiel taxibedrijf. Benieuwd naar het geheim achter dit succes? We spraken met de eigenaar om erachter te komen.

 

Hoe kwam je op het idee om een taxibedrijf te beginnen?

Ik werkte al een hele tijd in de taxibranche bij Taxi Schimmel. In 2013 deed één van de vorige eigenaren een stapje achteruit waardoor ik samen met de andere eigenaar een compagnonschap kon beginnen. Door de coronacrisis daalde de omzet met 90% waardoor ik de keuze moest maken om zelf een eigen taxibedrijf te starten.

 

Wat waren enkele van de grootste uitdagingen die u tegenkwam tijdens de opstartfase?

De grootste uitdaging was om de coronatijd te overleven. We waren net begonnen toen de pandemie toesloeg en we werden geconfronteerd met ongekende obstakels. Het was een moeilijke tijd waarin we ons moesten aanpassen aan de veranderende omstandigheden en we alles opnieuw moesten uitvinden. Een van de grootste uitdagingen was het verkrijgen van steun van de overheid. Omdat we nog geen jaarcijfers hadden, kwamen we niet in aanmerking voor de steun die beschikbaar was gesteld. Dit was een enorme tegenslag voor ons bedrijf en we moesten creatief zijn om te overleven. We hebben hard gewerkt om ons bedrijf draaiende te houden en zijn trots op wat we hebben bereikt.

 

Op welke manier heeft u zich onderscheiden van andere taxibedrijven in de regio?

Dat is uiteindelijk maar één ding: Kwaliteit. Het is de basis van ons bedrijf en is altijd onze topprioriteit. We zijn ervan overtuigd dat als we kwaliteit leveren, klanten vanzelf terugkomen en ook anderen aanbevelen om onze diensten te gebruiken. We besteden daarom veel aandacht aan het selecteren van de beste producten en het leveren van service. Het is ons doel om onze klanten een onvergetelijke ervaring te bieden, zodat ze ons bedrijf altijd zullen herinneren en aanbevelen aan anderen.

 

Wat zijn uw plannen voor de toekomst van Taxi Modderkolk?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Onlangs hebben we ons wagenpark uitgebreid met een prachtige witte Mercedes E200. We streven ernaar om in de toekomst alleen nog maar witte taxi's aan te schaffen en hebben daarom onlangs ons logo en website aangepast om dit te reflecteren.

Taxi's van Modderkolk

Modderkolk

Taxi's

Nieuwe Taxi