Alleen samen zorgen we voor een betrouwbare en efficiënte dienstverlening

Bij Taxi Modderkolk vinden we het belangrijk om samen te werken met verschillende bedrijven en organisaties in Apeldoorn en omstreken. Door deze samenwerkingen kunnen we onze dienstverlening verder verbeteren en onze klanten nog beter van dienst zijn.

Zo werken we bijvoorbeeld samen met het Gelre ziekenhuis en Rijnstate om patiënten en bezoekers veilig en comfortabel van en naar het ziekenhuis te vervoeren. Ook werken we samen met het UWV om werkzoekenden te helpen bij het vinden van een baan en met Willemsen de Koning zorgen we ervoor dat de kinderen op tijd bij hun scholen aankomen.

Daarnaast zijn we trots op onze samenwerking met de Apenheul, waar we bezoekers van en naar het park vervoeren. Ook werken we samen met Zorggroep Apeldoorn en omstreken om ouderen en mensen met een beperking veilig en comfortabel te vervoeren.

Door deze samenwerkingen kunnen we onze dienstverlening verder verbeteren en onze klanten nog beter van dienst zijn. We zijn blij dat we met deze bedrijven en organisaties kunnen samenwerken en hopen dat we in de toekomst nog meer samenwerkingsverbanden kunnen aangaan.

 

Ontdek flexibel reizen met haltetaxiRRReis

HaltetaxiRRReis is dé deeltaxi die op bestelling flexibel van halte naar halte rijdt. De haltetaxi sluit goed aan op de buurtbus, bus en trein en rijdt ook ’s avonds, in het weekend én in buitengebieden waar de buurtbus, bus of trein niet of niet elk uur rijdt. 

HaltetaxiRRReis rijdt in provincie Gelderland, de Limburgse gemeente Mook en Middelaar en tussen plaatsen in Gelderland en de stations Zwolle, Deventer, Goor, Mook-Molenhoek, ’s-Hertogenbosch, Gorinchem, Rhenen, Veenendaal, Bocholt (D) en Emmerich (D).

Heb je vragen over haltetaxiRRReis? Bel dan naar: 085 - 0046699

 

Uw betrouwbare adres voor zakelijk vervoer

ZCN is de betrouwbare en stabiele partner met jarenlange ervaring.

Voor de uitvoering van uw zakelijk vervoer staat de Tesla X voor u ter beschikking. De Tesla is niet alleen comfortabel en veilig, maar ook duurzaam. WIFI en de beschikbaarheid van een tablet maken uw reis nog aangenamer.

Wij beschikken over gediplomeerde en professionele chauffeurs met ervaring in het vervoeren van directieleden, politici, buitenlandse relaties en beroemdheden. Neem telefonisch contact op +31 20 653 0500 of klik op de onderstaande knop om direct uw rit te reserveren.

ZCN

 

 

Taxi Modderkolk en Apeldoornse taxibedrijven: Samenwerkingen die zorgen voor ongeëvenaarde service

Naast de samenwerking met verschillende bedrijven en organisaties, werken wij bij Taxi Modderkolk ook nauw samen met verschillende Apeldoornse taxibedrijven. Door deze samenwerkingen kunnen wij onze klanten een nog betere service bieden en ervoor zorgen dat zij altijd veilig en comfortabel op hun bestemming aankomen.

Onze partnerschappen met andere taxibedrijven stellen ons in staat om onze dienstverlening uit te breiden en meer klanten te bedienen. Wij zijn er trots op dat wij kunnen samenwerken met zoveel geweldige bedrijven hier in Apeldoorn en we zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om ons netwerk te vergroten.

Bij Taxi Modderkolk geloven we dat samenwerking de sleutel is tot succes. Door onze krachten te bundelen met andere bedrijven en organisaties, kunnen we onze klanten de best mogelijke service bieden en ervoor zorgen dat zij tevreden zijn met onze dienstverlening.

Taxi Gerrit

Taxi Schimmel

TCA Apeldoorn

Sterke partnerschappen: Met wie Taxi Modderkolk samenwerkt om veilig en comfortabel vervoer te bieden:

Gelre Ziekenhuizen

Rijnstate

RRReis

UWV Apeldoorn

WdK groep

ZCN

Schiphol

Transvision

Apenheul

Belastingdienst

Zorggroep Apeldoorn