Mail ons

Bel ons
Bekijk onze bedrijfsvideo
Bekijk onze Googlepagina

 

 

 

 

20 jaar ervaring met personenvervoer

Dagelijks rijden onze straattaxi's op en neer over de Apeldoornse wegen. U heeft ze vast weleens zien rijden. Onze donkere Mercedessen met geel daklicht, waarop onze naam groot bedrukt staat.

Straattaxi's

Veiligheid staat voorop

Veiligheid staat bij ons voorop. We doen er werkelijk alles aan om de veiligheid te waarborgen. Zo worden onze wagens dagelijks gecontroleerd op schades en eventuele mankementen. Met regelmaat worden ze nagekeken bij Garage Pul in Ermelo, die onze wagens ook in onderhoud heeft. We besparen dan ook nergens op, wat inhoud dat onze taxi's in werkelijke topstaat verkeren!

Wanneer de werkdag is verstreken, worden de taxi's gewassen, schoongemaakt en komen dan in onze verwarmde garage te staan.

Taxi op de brug

Gekwalificeerde chauffeurs

We besteden ook veel aandacht aan onze chauffeurs. Zo is elke chauffeur in het bezit van zijn chauffeurspas en bijbehorende papieren. Daarnaast hebben zij ook een EHBO diploma, levensreddend handelen en VOG. Daarnaast krijgen alle chauffeurs een cursus agressiviteitstraining.

Chauffeur met EHBO koffer

Elke chauffeur heeft een eigen specialisatie. Zo worden onze chauffeurs per specialisatie verder opgeleid. Zo zijn onze chauffeurs opgeleid om u de beste service te kunnen bieden.

Het is altijd tijd voor kwaliteit!