Eerlijke Taxitarieven in Apeldoorn: Ontdek de Transparantie bij Taxi Modderkolk

Sinds 1 januari 2020 heeft de overheid bepaald dat taxitarieven voor taxibedrijven gebaseerd moeten zijn op het starttarief, kilometertarief en wachttarief. Dit is een goede regeling omdat het de kosten tussen het taxibedrijf en de klant eerlijk verdeelt, zelfs in geval van vertragingen door files.

Helaas zien we bij Taxi Modderkolk dat sommige taxibedrijven deze regeling misbruiken en extra toeslagen rekenen voor bijvoorbeeld het dragen van uw koffers. Dit is niet eerlijk tegenover de klant en kan ervoor zorgen dat de rit veel duurder uitvalt dan verwacht.

Bij Taxi Modderkolk vinden we het belangrijk om onze klanten te behandelen met respect en eerlijkheid. Daarom rekenen wij geen extra toeslagen voor bijvoorbeeld het dragen van uw koffers. Onze prijzen zijn gebaseerd op de officiële tarieven die de overheid heeft vastgesteld en we zorgen ervoor dat onze klanten altijd een eerlijke en transparante prijs betalen.

Bij Taxi Modderkolk kunt u erop vertrouwen dat u een eerlijke prijs betaalt voor uw taxirit. We willen ervoor zorgen dat u tevreden bent met onze dienstverlening en daarom doen we er alles aan om u de beste ervaring te bieden.

Pinnen? Ja graag!

Bij Taxi Modderkolk vinden we het belangrijk om eerlijk en duidelijk te zijn tegen onze klanten. Daarom bieden we de mogelijkheid om een vaste prijsafspraak te maken bij het reserveren van een taxi. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Daarnaast bieden we bij Taxi Modderkolk verschillende betaalopties aan. We accepteren contante betalingen, maar ook betalingen met de pin of creditcard zijn mogelijk. Voor bedrijven bieden we de optie om op rekening te rijden. Zo kunnen bedrijven gemakkelijk gebruikmaken van onze taxidiensten zonder zich zorgen te maken over de betaling.

Betaal Nooit teveel voor Uw Ritten met Onze Eerlijke Tarieven

Taxi Modderkolk is een gerenommeerd taxibedrijf in Apeldoorn dat een breed scala aan taxidiensten aanbiedt. Of u nu een ritje naar de luchthaven nodig heeft of gewoon een lift naar de supermarkt, Taxi Modderkolk staat voor u klaar.

Hieronder vindt u enkele prijsvoorbeelden van Taxi Modderkolk.

Airport

Apeldoorn Schiphol v.a. € 200.-
Apeldoorn Eindhoven v.a. € 275.-
Apeldoorn Lelystad v.a. € 160.-
Apeldoorn Rotterdam v.a. € 275.-
Apeldoorn Düsseldorf v.a. € 325.-

 

Hotels

Station Bastion € 17.50
Station Bilderberg € 20.00
Station Cantharel € 25.00
Station Hotel Apd € 17.50

 

Dagje uit

Station Apenheul € 20.00
Station Julianatoren € 22.50
Station Paleis 't Loo € 20.00
Station Hoge veluwe € 75.00
Station Kroller Muller € 85.00

 

Greenparks

Station Heideheuvel € 50.00
Station Droomparken € 50.00
Station Miggelenberg € 50.00
Station Rabbit Hill € 50.00
Station Koldenhoven € 60.00

 

Taxi Bellen