Onze klanten zijn zeer tevreden over ons. U ook?

Taxi Modderkolk uit Apeldoorn is altijd op zoek naar verpunterpunten om alle diensten tot in de kleinste details te kunnen perfectioneren. Zo word de vraag van de klant zeer serieus genomen, wat zich uitmonden tot de aankoop van een Mercedes Sprinter en een bestelwagen. Hiermee biedt Taxi Modderkolk, naast alle bestaande diensten, nu ook groepsvervoer, rolstoelvervoer en zelfs koeriersdiensten aan!

Uit een klanttevredenheidsonderzoek kwam naar voren dat de klanten van Taxi Modderkolk zeer tevreden zijn over het taxibedrijf. Zo haalde het Taxi Modderkolk uit verschillende testen de maximale score van maar liefst 5 sterren! Daarnaast is er in relatief korte tijd een behoorlijk klantenbestand opgebouwd. De klanten die gebruik maakte van het taxibedrijf waren zeer te spreken over de volgende 5 punten:

✅ Vriendelijke chauffeur ★★★★★

✅ Schone taxi ★★★★★

✅ Eerlijke taxi prijzen ★★★★★

✅ Stipheid ★★★★★

✅ Meedenken ★★★★★

 

Als u al gebruik heeft gemaakt van onze diensten, zouden we graag uw mening horen. Laat ons weten wat u van onze service vond door middel van een recensie. We zijn altijd op zoek naar manieren om te verbeteren, ondanks alle positieve feedback die we hebben ontvangen. We willen ervoor zorgen dat iedereen tevreden blijft met onze diensten, nu én in de toekomst.

Klant in taxi

Klant in taxi