Mail ons

Bel ons
Bekijk onze bedrijfsvideo
Bekijk onze Googlepagina
 

 

 

 

We rijden uitsluitend in schadevrije, moderne Mercedessen

Taxi Modderkolk beheerd een jong wagenpark van het merk Mercedes. Voor het personenvervoer beschikken we over meerdere Mercedes E-klasses. De luxueuze Mercedes E-klasse is standaard uitgerust met een zitcomfortpakket met verstelbare zitting diepte, stoelverwarming, Led koplampen en een full-map navigatie

Voor het groepsvervoer zetten we onze Mercedes Sprinter in. De Mercedes Sprinter is de populairste bestelwagen op de markt. Naast bestelwagen is deze ook ideaal inzetbaar als taxi. Mede door het ruime interieur en standaard voorzieningen als elektrische ramen, elektrische sloten en Bluetooth-verbinding is onze Sprinter ideaal om u en uw vrienden/collega's/familie te vervoeren naar uw gewenste eindbestemming.

Taxi en bus van Taxi Modderkolk

Onze taxi's zijn schadevrij en worden regelmatig onderhouden door Garage Pull in Ermelo. Daarnaast worden de taxi's dagelijks gewassen bij bij carwash Kleiboer en worden zij om de zes maanden compleet gepoetst en gereinigd door Winstons Car Cleaning. 

Alle wagens zijn van alle gemakken voorzien. Het wagenpark is zo ingevuld dat we, in tegenstelling tot andere taxibedrijven, vele diensten kunnen aanbieden. Zo bieden we naast het personenvervoer en groepsvervoer oa ook koeriersdiensten aan. Alle mogelijkheden vind u op onze "Dienstenpagina".

Mercedes logo

 

Ons visitekaartje: Alle taxi's verkeren in absolute topstaat

We besteden veel aandacht aan ons wagenpark. Dagelijks worden de taxi's grondig gecontroleerd op mankementen, zodat de kans op vervelende verrassingen onderweg nihil zijn. Wij kiezen voor kwaliteit. Het is voor ons dan ook in groot belang dat ons wagenpark in absolute topstaat verkeerd. De taxi's zijn ten slot van rekening onze visitekaartjes op wielen.

Taxi bij het station

Elke chauffeur en wagen heeft zijn eigen specialisatie

 

Mercedes E220

Mercedes E220 CDI

#Personenvervoer #Airportverover
Mercedes E200

Mercedes E200 CDI

#Personenvervoer #Airportvervoer
VIP auto

Mercedes Avantgarde

#Directievervoer #Zakelijkvervoer
Mercedes Sprinter

Mercedes Sprinter

#Groepsvervoer #Ziekenvervoer

E-Klasse: Dynamische uitstraling in alle opzichten

Hoelang de rit of hoe belangrijk uw passagier ook is, met de nieuwe E-Klasse Taxi komt uw klant in stijl op zijn of haar bestemming aan. Hij is eleganter en luxueuzer dan ooit tevoren, en dankzij de moderne assistentiesystemen rijdt u veilig en onbezorgd door het drukste verkeer. De Plug-in Hybrid-aandrijving van de E300 de Limousine bijvoorbeeld zorgt voor een geslaagde combinatie van dynamiek en efficiëntie, met een verbruik van slechts 1,2l/100km en een C02-uitstoot van slechts 32-36 g/km.

Bron: www.mercedes-benz.nl

Mercedes 2022