We rijden uitsluitend in schadevrije, moderne Mercedessen

Taxi Modderkolk beheerd een jong wagenpark van het merk Mercedes. Voor het personenvervoer beschikken we over meerdere Mercedes E-klasses. De luxueuze Mercedes E-klasse is standaard uitgerust met een zitcomfortpakket met verstelbare zitting diepte, stoelverwarming, Led koplampen en een full-map navigatie

Voor het groepsvervoer zetten we onze Mercedes Sprinter in. De Mercedes Sprinter is de populairste bestelwagen op de markt. Naast bestelwagen is deze ook ideaal inzetbaar als taxi. Mede door het ruime interieur en standaard voorzieningen als elektrische ramen, elektrische sloten en Bluetooth-verbinding is onze Sprinter ideaal om u en uw vrienden/collega's/familie te vervoeren naar uw gewenste eindbestemming.

Taxi en bus van Taxi Modderkolk

Onze taxi's zijn schadevrij en worden regelmatig onderhouden door Garage Pull in Ermelo. Daarnaast worden de taxi's dagelijks gewassen bij bij carwash Kleiboer en worden zij om de zes maanden compleet gepoetst en gereinigd door Winstons Car Cleaning. 

Alle wagens zijn van alle gemakken voorzien. Het wagenpark is zo ingevuld dat we, in tegenstelling tot andere taxibedrijven, vele diensten kunnen aanbieden. Zo bieden we naast het personenvervoer en groepsvervoer oa ook koeriersdiensten aan. Alle mogelijkheden vind u op onze "Dienstenpagina".

Mercedes logo

 

Onze visitekaartjes op wielen: Alle taxi's verkeren in absolute topstaat

Onze taxi's zijn niet alleen veilig en comfortabel, maar ook nog eens heel stijlvol. We hebben een breed scala aan taxi's in ons wagenpark, zodat we aan ieders wensen kunnen voldoen. Of je nu een luxe limousine of een ruime bus nodig hebt, wij hebben het allemaal! Onze ervaren chauffeurs controleren dagelijks hun taxi op schade en mankementen, zodat we eventuele problemen snel kunnen oplossen en onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken.

We zijn trots op de kwaliteit van onze taxi's en vinden het belangrijk dat ze altijd in topconditie verkeren. Onze taxi's zijn onze visitekaartjes op wielen en we willen dat onze klanten zich comfortabel en stijlvol voelen tijdens hun reis. Daarom zorgen we er ook voor dat onze taxi's zowel van binnen als van buiten altijd schoon en netjes zijn.

Taxi bij het station

 

We rijden uitsluitend taxi met het merk Mercedes

Bij Taxi Modderkolk kiezen we er bewust voor om alleen met het merk Mercedes te werken. Dit omdat Mercedes de beste auto's produceert voor taxidiensten. Mercedes staat bekend om zijn betrouwbaarheid, veiligheid en comfort, waardoor het de perfecte keuze voor ons is. De auto's van Mercedes zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en innovaties, waardoor ze niet alleen veilig en betrouwbaar zijn, maar ook nog eens zeer comfortabel. Dit is belangrijk omdat we willen dat onze klanten zich op hun gemak voelen tijdens hun reis met ons.

Daarnaast heeft Mercedes een uitstekende reputatie op het gebied van duurzaamheid en milieu. De auto's van Mercedes zijn uitgerust met de nieuwste technologieën op het gebied van brandstofefficiëntie, waardoor ze minder brandstof verbruiken en minder schadelijke stoffen uitstoten. Daarnaast rijden we sinds kort uitsluitend met Biodiesel, waardoor we milieuzuinig rijden.

Kortom, bij Taxi Modderkolk kiezen we voor Mercedes omdat we vinden dat het de beste auto's zijn voor onze klanten. We willen dat onze klanten zich veilig, comfortabel en op hun gemak voelen tijdens hun reis met ons, en Mercedes maakt dat mogelijk.

Elke chauffeur en wagen heeft zijn eigen specialisatie

Mercedes E220

Mercedes E200 CDI

#Personenvervoer #Trouwvervoer
Mercedes E200

Mercedes E220 CDI

#Personenvervoer #Directievervoer
VIP auto

Mercedes Avantgarde

#Directievervoer #Zakelijkvervoer
Mercedes Sprinter

Mercedes C200

#Schoolvervoer #Airportvervoer
Mercedes Sprinter

Mercedes E200

#Straattaxi #Nachtvervoer
Mercedes Sprinter

Ford Transit

#Koeriersdiensten #Boodschappendienst
Mercedes Sprinter

Mercedes Sprinter

#Groepsvervoer #Ziekenvervoer